درباره دانشکده:

دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی میانه در حال حاضر با دارا بودن بیش از 1200 دانشجو در مقاطع مختلف تحصیلی کاردانی، کارشناسی ، کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی ارشد سهمی به سزایی در حوزه آموزش عالی شهرستان و منطقه دارد.

مشخصات ساختمان دانشکده علوم انسانی:

ساختمان دانشکده علوم انسانی کاملا مستقل بوده و دارای 4 طبقه، و 16 باب کلاس درس، 10 اتاق اداری، 2 سایت کامپیوتر و اینترنت با 22 دستگاه رایانه، یک لابراتور با 36 کابین آموزشی مجهز به سیستم گفت و شنود دو طرفه و یک طرفه مجهز به ویدئو پروژکتور، تلویزیون رنگی، رایانه، دستگاه ویدیو CD، یک باب اتاق تکنولوژی آموزشی، آمفی تئاتر به مساحت 500 مترمربع (در حال ساخت) و دارای یک کتابخانه با 16658 جلد کتاب می­باشد.

درضمن دانشکده علوم انسانی دارای رشته های فعال در گروه های مدیریت، حسابداری، علوم اقتصادی، تربیت بدنی، زبان انگلیسی، باستان شناسی و آموزش ابتدایی  ، ادبیات فارسی می باشد.

saeed_sol@yahoo.com